ΣΥΡΙΖΑ: Να μην μιλάει για λαϊκισμό, ο πρώην Μακεδονομάχος κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Να μην μιλάει για λαϊκισμό, ο πρώην Μακεδονομάχος κ. Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην ΕΕ Eurokinissi

Σκληρή απάντηση στην ομιλία Μητσοτάκη για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του

Σκληρή απάντηση στην ομιλία του πρωθυπουργού για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και στην αναφορά του για «λαϊκισμό» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια εμπρηστική και διχαστική ομιλία στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Δε μας ξαφνιάζει, τόσος είναι».

 Ακολούθως προσθέτει: «Θα του προτείναμε όμως τον όρο «προοδευτικές δυνάμεις» και «λαϊκισμός» να μην τον ξαναπιάσει στο στόμα του, αυτός που προεκλογικά ντύθηκε Μακεδονομάχος και οργάνωνε συλλαλητήρια μίσους και διχασμού ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός. Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ας κοιτάξει στον καθρέφτη του και ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους πολίτες που εξαπάτησε προεκλογικά, γιατί σήμερα τηρεί και τιμά τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν τολμά να ψελλίσει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα