ΣΥΡΙΖΑ: “Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο μπήκε στο αρχείο η Novartis για Σαμαρά”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο μπήκε στο αρχείο η Novartis για Σαμαρά”
Εικόνα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για εξέλιξη του σκανδάλου Novartis που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά.

Ανακοίνωση σχετική με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Novartis και αφορά τον Αντώνη Σαμαρά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά: “Το εισαγγελικό πόρισμα για την αρχειοθέτηση του σκέλους του σκανδάλου Novartis που αφορά στον Αντώνη Σαμαρά και το οποίο δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι άκρως ενδιαφέρον.

Όσα έχουν καταθέσει οι δήθεν ψευδομάρτυρες, από τα αλλεπάλληλα ραντεβού του επικεφαλής της Novartis με όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους συμπεριλαμβανομένου του τότε Πρωθυπουργού μέχρι και τη βαλίτσα γεμάτη χρήματα στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι εξόχως αποκαλυπτικά. 

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο κ. Φρουζής όντως πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου με μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα, ωστόσο η υπόθεση αρχειοθετήθηκε γιατί η έρευνα δεν μπόρεσε να διαπιστώσει «αν, σε ποιον και για ποια αίτια παραδόθηκαν τα χρήματα».

Με λίγα λόγια, το πόρισμα επιβεβαιώνει πως η υπόθεση δεν αρχειοθετήθηκε γιατί είναι «σκευωρία», όπως γραφικά επαναλαμβάνει η ΝΔ, αλλά επειδή δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί πού πήγαν τα χρήματα. 

Μιας και ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να πει κουβέντα για την ωμή παρέμβαση του βουλευτή του, κ. Σαλμά, στη Δικαιοσύνη, περιμένουμε μήπως έχει το θάρρος να πει κάτι για τις σημερινές αποκαλύψεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα