ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου

Διαβάζεται σε 1'
Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος
Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος SOOC

Συνεδριάζει αυτή τη στιγμή η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, αποφασίζοντας για το εάν θα παραμείνουν ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς, στον απόηχο αποχωρήσεων στελεχών αλλά και μελών του κόμματος μετά τις συνθήκες που δρομολόγησε η περίφημη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζουν τα μέλη της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου.

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη με διευρυμένη σύνθεση -μέσω τηλεδιάσκεψης. Αποκλειστικό θέμα, η παραμονή τους ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα εσωκομματικά μέτωπα δεν κλείνουν, αλλά αντιθέτως πολλαπλασιάζονται σχεδόν δύο μήνες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανέβαλε πρωτοβουλίες προκειμένου να αποφευχθούν νέες διασπάσεις, προχωρώντας σε μπαράζ επαφών (με τους κ.κ. Διονύση Τεμπονέρα, Νάσο Ηλιόπουλο, Στέφανο Κασσελάκη).

Μιλώντας, το βράδυ της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τις επόμενες κινήσεις των «6+6», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτοί οι άνθρωποι (Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης) θα γίνουν αποστάτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα