Σκανδαλίδης: Να εκλεγεί τώρα πρόεδρος της Κ.Ο

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κ. Σκανδαλίδη με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή

Να συγκληθεί άμεσα Κοινοβουλευτική Ομάδα και να εκλέξει νέο πρόεδρο ζήτησε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κ. Σκανδαλίδης έκανε τις εν λόγω δηλώσεις με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή.

"Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να συζητήσει τη διάταξη μάχης και τους στόχους και να εκλέξει τον πρόεδρό της. Είναι αδιανόητο οι βουλευτές μας να μην αντιμετωπίζουν συντεταγμένα τα πολύ βαρύτερα και κρισιμότερα καθήκοντα που προμηνύονται της αμέσως επόμενες μέρες", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.

Σημείωσε δε ότι "εξυπακούεται ότι η εκλογή του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ανεξάρτητη από τις δρομολογημένες διαδικασίες εκλογής του προέδρου του Κινήματος".

Καταλήγοντας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές, αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές".

SHARE:

24Media Network