Η Ντόρα και οι τούμπες του Καρατζαφέρη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 2ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 2ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ EUROKINISSI

Η ανυπαρξία πολιτικής συναίνεσης οδηγεί στις πρόωρες εκλογές, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη. Κριτική στην κυβέρνηση και πυρά στον Γιώργο Καρατζαφέρη

Τη βεβαιότητά της ότι η απουσία πολιτικής συναίνεσης, θα οδηγήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές,  εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο 3ο προσυνέδριο του κόμματος στη Λάρισα.

"Εάν οι δυνάμεις του τόπου δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν σε ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης και συνεχίσουν να ακολουθούν τις πολιτικές πριν από την κρίση, τότε το λόγο έχει ο λαός".

Η Ντόρα Μπακογιάννη άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την αποτυχία της στην πάταξη της φοροδιαφυγής και δεν μείωσε τη σπατάλη.

Η πρόεδρος της ΔΗ. ΣΥ, αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Γιώργο Καρατζαφέρη, κάνοντας λόγο για "κωλοτούμπες".

"Δεν με ενδιαφέρουν οι κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη που την μία ημέρα φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την άλλη μέρα τον αποκαλεί προδότη".

Τέλος η κα Μπακογιάννη τόνισε ότι η ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας δεν ήταν αποτέλεσμα της κόντρα με τον Αντώνη Σαμαρά.

"Ίδρυσα το κόμμα 'Δημοκρατική Συμμαχία', όχι για γινάτι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά ούτε για να με λένε Πρόεδρο. Όλοι Ντόρα εξακολουθούν να με λένε".

SHARE:

24Media Network