Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τον ΑΔΜΗΕ

Τα ψέματα έχουν απομείνει μόνον στην Ν.Δ. για τον ΑΔΜΗΕ κατήγγειλε την Συγγρού ο Πάνος Σκουρλέτης. ΝΔ: Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου
- 08 Σεπτεμβρίου 2015 18:54
“Επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη Ν.Δ. δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα”, σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας με δήλωσή του στις κατηγορίες της Ν.Δ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ περί “τερατωδών ψεμάτων” σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ.
Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ”. “Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ”, συμπλήρωσε.
«Χρειάζεται πολύ θράσος για να βαφτίζει ο κ. Σκουρλέτης την αλήθεια ψέμα και να ψεύδεται ασύστολα», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δήλωση του κ. Π. Σκουρλέτη.
«Την αλήθεια, λοιπόν, που αμφισβητεί θα τη βρει στο ΦΕΚ (14/8/2015, ΤΕΥΧΟΣ Α΄, ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 94, ΣΕΛ. 1029) που έχει δημοσιευθεί η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας», συμπληρώνεται.
Νωρίτερα, θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε: «Η “παράδοση” της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα», όπου επισημαίνεται ότι η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου.
«Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος».