Σκουρλέτης: Συμφωνία μέχρι τις 5 Ιουνίου, αλλιώς έχουμε πρόβλημα

Meeting of the Governing Council, at the Greek Parliament, in Athens, on Feb. 13, 2015 /    ,  ,  13 , 2015
Meeting of the Governing Council, at the Greek Parliament, in Athens, on Feb. 13, 2015 / , , 13 , 2015 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Στις 5 Ιουνίου τελειώνει ο δρόμος των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη. Αρνείται ότι υπάρχει ρήγμα με την αριστερή πλατφόρμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ

«Καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία είναι η 5η Ιουνίου. Όλοι γνωρίζουν ότι διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα στο χρηματοδοτικό» είπε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εργασίας κ. Π. Σκουρλέτης.

«Επιδίωξη είναι ένας έντιμος και θετικός συμβιβασμός που θα πρέπει να κάνουν πίσω και οι δύο πλευρές», είπε σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και τόνισε ότι λογική της συμφωνίας είναι αυτή των «χαμηλών πλεονασμάτων», διαφορετικά, «θα βρεθούμε ξανά μπροστά σε αυτά τα θέματα μετά από λίγο».

«Δεν υπάρχει ρήγμα με την αριστερή πλατφόρμα» σημείωσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί από την Βουλή «μία συμφωνία για να έχει ισχύ θα πρέπει να κυρωθεί με κάποιον τρόπο. Το ουσιαστικό είναι να υπάρξει κύρωση της συμφωνίας. Το ρίσκο είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας»

Τόνισε ότι «η ενότητα της κυβέρνησης και του κόμματος, είναι απαραίτητα για να πάμε μπροστά». Πρόσθεσε δε, πως «είναι σαφές ότι οι δανειστές θέλουν να διασπάσουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ».

(Πηγή φωτογραφίας Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network