Σμέρος κατά στήριξης Παναγούλη στο Σγουρό

Σμέρος κατά στήριξης Παναγούλη στο Σγουρό
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής Γιάννης Σμέρος που κατεβαίνει με το Γιάννη Σγουρό δήλωσε ότι δε δέχεται στήριξη από τον προερχόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Στάθη Παναγούλη

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, στην ανακοίνωση στήριξης του προερχόμενου απο το ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιφέρεια Αττικής, στην οποία ανήκει και ο ίδιος.

“Δεν έμαθα ποτέ μου να κρύβομαι και δε σκοπεύω να το κάνω ούτε προεκλογικά. Ακολουθεί η άποψη μου για τα περί στήριξης από τον Στάθη Παναγούλη:
Την περίοδο που η χώρα μας έδινε την μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, κάποιοι έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες επάνω σε ψέματα, εκφοβισμούς, προσβολές. Το χειρότερο ήταν πως ο διχαστικός τους λόγος έφτασε μέχρι τις απειλές για φυλακές, κρεμάλες και λυντσαρίσματα.
Μέχρι σήμερα παραμένουν αμετανόητοι για το κοινωνικό ρήγμα που προκάλεσαν.
Προσωπικά, ως νέος άνθρωπος, που συμμετέχει στα κοινά, δηλώνω ότι δεν δικαιούμαι πολιτικά και κοινωνικά, να νομιμοποιήσω τον πολιτικό λόγο του διχασμού και της κοινωνικής εντάσης.
Η στήριξη που προσφέρει ο Στάθης Παναγούλης στην παράταξη στην οποία συμμετέχω, με επικεφαλής τον Γ. Σγουρό, ΔΕΝ μπορεί να είναι αποδεκτή και όσον αφορά το πρόσωπο μου, ΔΕΝ είναι αποδεκτή!
Ο αδερφός του ήταν ένας από τους ήρωες της Δημοκρατίας, ενώ εκείνος ήταν ένας απο αυτούς που έφτασαν τη Δημοκρατία στα όρια της.
Η χώρα και η κοινωνία πρέπει να προχωρήσουν μπροστά με ενότητα.
Όχι με απειλές…” έγραψε ο κ.Σμέρος.

Βεβαίως οι αντιδράσεις σε αυτή την κίνηση δείχνουν ότι η παράταξη Σγουρού έχει δυσκολίες στο να συσπειρώσει δυνάμεις της κεντροαριστεράς και της αριστεράς και στο χώρο αυτό παραμένει πρώτη η Ρένα Δούρου που όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή που θα μονομαχήσει με το Γιώργο Πατούλη στο δεύτερο γύρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα