Σοφία Νικολάου: “Εβαλαν χειροβομβίδα 20 μέτρα μακριά από το σπίτι μου”

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Νικολάου: “Εβαλαν χειροβομβίδα 20 μέτρα μακριά από το σπίτι μου”
INTIME

Η πρώην γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου γνωστοποίησε ότι άγνωστοι έβαλαν χειρομβοβίδα 20 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Την τοποθέτηση χειροβομβίδας 20 μέτρα δίπλα από το σπίτι της κατήγγειλε η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, διαμηνύοντας, με ανάρτησή της στα social media, προς όσους το έκαναν ότι δεν φοβάται.

Αναλυτικά τόνισε

Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατα καιρούς να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου απέναντι στο κοινό έγκλημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο.

Τελευταίο κρούσμα η λανθασμένη τοποθέτηση μίας χειροβομβίδας είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι μου, από ανθρώπους που εξακολουθούν να με «θυμούνται», προφανώς διότι πολύ απλά έκανα σωστά τη δουλειά μου.

Η νέα τρομοκρατική αυτή επίθεση προς το πρόσωπό μου δεν είναι η πρώτη. Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν έξω από το δικηγορικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου, που με χαρακτήριζαν δολοφόνο κρατουμένων, επειδή δεν είχα κάνει πίσω στους εκβιασμούς του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ούτε τότε φοβήθηκα, όπως επίσης δεν φοβήθηκα όταν θέλοντας να πετύχει την εκλογική μου εξόντωση και μόνο, πολιτικός μου αντίπαλος «κάρφωσε» στο Ίντερνετ την διεύθυνση του σπιτιού μου -εκεί όπου κοιμίζω τα τρία μωρά παιδιά μου- διευκολύνοντας έτσι τους τρομοκράτες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα