Σπηλιωτόπουλος: “Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ”

Διαβάζεται σε 2'
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Άρης Σπηλιωτόπουλος INTIME

Στην πολιτική, αλλά και ψυχική -όπως δήλωσε- αποστασιοποίησή του από τη ΝΔ, αλλά και τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα της επικοινωνίας του κόμματος, μίλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι έχει “αποστασιοποιηθεί τόσο πολιτικά, όσο και ψυχικά από τη ΝΔ”, ενώ πρόσθεσε ότι “ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή”.

Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια, τονίζοντας ότι “πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι αυτή είναι η ζωή μου”.

“Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο. Η διαφάνεια ξενίζει. Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο”, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο κ. Σπηλιωτόπουλος την χαρακτήρισε ως “μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα