Σπίρτζης για Μάτι: Όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι είναι λογικό να υπάρχει θυμός.

Σπίρτζης για Μάτι: Όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι είναι λογικό να υπάρχει θυμός.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

"Η χορήγηση του αρχικού βοηθήματος έχει ολοκληρωθεί. Έχουν δοθεί όλες οι έκτακτες αποζημιώσεις" διευκρίνισε ο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητούν συνεχώς παραιτήσεις. Ποτέ δεν ζήτησαν παραίτηση περιφερειάρχη για άλλες φυσικές καταστροφές« τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μιλώντας για την τραγωδία στο Μάτι ανέφερε τα εξής: «Όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι είναι λογικό να υπάρχει θυμός. Όταν τις καταγγελίες κάνουν πολίτες που είναι και υποψήφιοι το πράγμα αλλάζει. Η χορήγηση του αρχικού βοηθήματος έχει ολοκληρωθεί. Έχουν δοθεί όλες οι έκτακτες αποζημιώσεις. Ο καθαρισμός και η αποκομιδή των καμμένων υλικών ολοκληρώθηκε, απομακρύνθηκαν 400 αυτοκίνητα. Ποτέ δεν είπε ο πρωθυπουργός ότι θα αποκατασταθούν τα σπίτια σε έναν χρόνο. Έχουμε προβλέψει επαρκέστατες αποζημιώσεις για να βγουν άδειες και να γίνουν επισκευές. Έχουν βγει άδειες για 550 κατεδαφίσεις, συλλέγεται ο αμίαντος, έχουμε δεχτεί 380 αιτήσεις για νέες άδειες. επισκευής και ανακατασκευής, έχουν εκδοθεί 91 άδειες. Έγινε δενδροφύτευση, αποκαταστάθηκαν οι οδικοί άξονες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα