Σπυράκη: Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας

Σπυράκη: Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 κατηγορώντας προσωπικά τον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική - Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και με αφορμή την μεταφορά Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Δεν αρκούν η παραίτηση Τόσκα και οι αλλαγές που προχωρά ο πρωθυπουργός, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

Σημείωσε ότι η επιχείρηση «αγοράζω χρόνο» από τον πρωθυπουργό δεν βρίσκει ανταπόκριση από τον ελληνικό λαό. Πρόσθεσε ότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για κυνισμό, άγνοια και αδυναμία αντιμετώπισης κάθε κρίσης.

Κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για συγκάλυψη και ότι επέλεξε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.

Η κ. Σπυράκη αναφερόμενη στις ποινικές ευθύνες, τόνισε ότι είναι θέμα που ασχολείται η δικαιοσύνη.

Ανέφερε ότι η ΕΕ επιχειρεί να φτιάξει μια ομάδα αντίδρασης για θέματα τέτοιων περιπτώσεων, αλλά η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την πρόταση.

Για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές, είπε ότι η κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει με στοργή και του συμπεριφέρεται σαν να είναι απλός ισοβίτης.

Η κ. Σπυράκη, είπε ότι οι τρομοκράτες πρέπει να βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, κάνοντας γνωστό ότι η ΝΔ θα προχωρήσει στη δημιουργία τους.

Τέλος, για τον ανασχηματισμό σημείωσε ότι «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα