Σπύρος Καρανικόλας: Από το ΠΑΣΟΚ και το “team Λοβέρδου” στη Νέα Δημοκρατία

Σπύρος Καρανικόλας: Από το ΠΑΣΟΚ και το “team Λοβέρδου” στη Νέα Δημοκρατία
Spyros Karanikolas / Facebook

Στη Νέα Δημοκρατία εντάχθηκε ο άλλοτε αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας. Είχε στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο στις εσωκομματικές του πρώην κόμματός του.

Στη Νέα Δημοκρατία εντάχθηκε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος υπήρξε αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούνιο είχε παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με επιστολή στην οποία είχε αφήσει αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και της αντιπολιτευτικής τακτικής του κόμματος.

Σημειώνεται πως στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, ο κ. Καρανικόλας είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέροντα τα εξής:

Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Καρανικόλας ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ενώνει τις δυνάμεις του “σε ένα κοινό όραμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους”.

Η ανάρτησή του:

Κύκλοι ΠΑΣΟΚ: Η απόγνωση Μητσοτάκη θα μας χαρίσει πολύ γέλιο

Ευθεία επίθεση στον Σπύρο Καρανικόλα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή την προσχώρηση του πρώτου στην Νέα Δημοκρατία.

“Πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη. Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος. Η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα