Στα χαρακώματα ΑΝΕΛ - ΠΑΣΟΚ για την 'υπερπαραγωγή' παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο για την 67η επέτειο ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)
Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο για την 67η επέτειο ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) EUROKINISSI

Για "ψεκασμένους που μεγαλουργούν" και για "πλήρη παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στους ΑΝΕΛ" κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την "υπερπαραγωγή" παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Τι απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Κόντρα Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΠΑΣΟΚ προέκυψε, με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα έχει τελείως διαφορετικό "αέρα" σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα θα στηθεί γλέντι, με παραδοσιακούς χορούς και τις μπάντες του στρατού να παίζουν δημοτικά τραγούδια. Θέση για το θέμα πήρε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ανακοίνωσή του, την Τρίτη (17/03) τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ, καθώς είχε προαναγγείλει κατάργηση των παρελάσεων.

"Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κκ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής,Κουράκης, κα Φωτίου).

Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ.  Καμμένου για την παρέλαση της 25  Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ", επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

"Τους ενοχλεί η παρέλαση και όχι τα αμέτρητα θύματα από τα μνημόνια"

Ακολούθησε η απάντηση των ΑΝΕΛ, δια στόματος της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

Η ηθική κατάπτωση στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου συναγωνίζεται την εκλογική κατάρρευσή του και την πολιτική φθορά του. Τους ενοχλεί στο κόμμα που παραδόθηκε ψυχή τε και σώματι στον Καρατζαφέρη, στον Άδωνι και στον Βορίδη, η ιδέα των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, αλλά δεν τους ενόχλησε ποτέ - γιατί ποτέ δεν τους άγγιξε - η ανθρωπιστική κρίση και τα αμέτρητα θύματα που προκάλεσαν από την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια.

Ποτέ δεν ενοχλήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος την περίοδο της «αντιβασιλείας» του στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο κόστιζε στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ την ίδια ώρα σφαγιάζονταν, χωρίς την παραμικρή αιδώ, οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και καταδικαζόταν στη φτώχεια και στην ανέχεια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Πάντως, αυτό που σίγουρα δεν θα υπάρχει φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γενικότερα στις παρελάσεις από τώρα και στο εξής, είναι η εικόνα των πολυάριθμων εκατονταμελών αρμάτων φύλαξης του κ. Βενιζέλου λόγω του φόβου της λαϊκής αποδοκιμασίας του.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network