Στα “γεράκια του Αιγαίου” ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα “γεράκια του Αιγαίου” ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λήμνο Dimitris Papamitsos_Press Photographer_+306946384863

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπεται τη Λήμνο και συναντήθηκε με πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης, τους οποίους ευχαρίστησε για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Με πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης συναντήθηκε νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Λήμνο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου νωρίς το πρωί και κατευθύνθηκε αμέσως στον χώρο της Σμηναρχίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους πιλότους και τους μηχανικούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε κατάσταση ετοιμότητας για το ενδεχόμενο τουρκικών παραβιάσεων πάνω από το Αιγαίο. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους, για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και συνομίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά για το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο. Όπως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, το κτίριο αλλά και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός του προέρχεται κυρίως από δωρεές ομογενών, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες στο σχολείο.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Μύρινα.

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λήμνο Dimitris Papamitsos_Press Photographer_+306946384863

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα