Σταμάτης: Επικίνδυνος είναι ο κ. Τσίπρας που επιμένει να σύρει τη χώρα σε εκλογές

Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις" την Τετάρτη 6 Αυούστου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις" την Τετάρτη 6 Αυούστου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό "επικίνδυνο για τη χώρα"

"Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές αμετροεπείς και επικίνδυνες δηλώσεις του για «ζουρνάδες και χορούς» και φθάνει στο σημείο να κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ως… επικίνδυνο" δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης και πρόσθεσε:

"Τον Πρωθυπουργό, δηλαδή, που εδώ και 2,5 χρόνια κρατά όρθια τη Χώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και κόντρα στην υπονομευτική δράση του κ. Τσίπρα.

Τον Πρωθυπουργό, που ακόμη και τώρα, φρόντισε να εξασφαλίσει τη Χώρα από οποιοδήποτε πιστωτικό γεγονός, για όσο χρόνο πιθανόν να διαρκέσει η πολιτική περιπέτεια στην οποία έβαλε τη Χώρα ο κ. Τσίπρας.

Επικίνδυνος και υπόλογος λοιπόν είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, που επιμένει να σύρει τη Χώρα σε εκλογές, περιφρονώντας ακόμα και τη βούληση του Ελληνικού λαού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network