Στη Θεσσαλονίκη για το προσφυγικό ο Τσίπρας

Greek Prime Minister Alexis Tsipras gives a press conference after the  European Union leaders summit at the European Council, in Brussels, Belgium on Dec. 15, 2016 /              ,   15 , 2016
Greek Prime Minister Alexis Tsipras gives a press conference after the European Union leaders summit at the European Council, in Brussels, Belgium on Dec. 15, 2016 / , 15 , 2016 ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Τα παιδιά με Σύνδρομο Down και τα προσφυγόπουλα στο επίκεντρο της επίσκεψης Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί για τα Θεοφάνεια

Δόθηκε στη δημοσιότητα, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το επίσημο πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά), κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν, όταν τα συγκεκριμένα παιδιά του είχαν ψάλλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Μία ώρα μετά, θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ- Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του νομού Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται δε, πως ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, θα δώσει συνέντευξη Τύπου από τη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή, στις 11.30 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα είναι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την τελετή των Θεοφανείων.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

SHARE: