Στην Πορτογαλία ο Αλέξης Τσίπρας

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Σινέ Κεραμεικός.
"20 χρόνια χρειάστηκαν. Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού"
Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΥΝ 1993-2004, η Σία Αναγνωστοπούλου, Ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος.
(EUROKINISSI)
Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Σινέ Κεραμεικός. "20 χρόνια χρειάστηκαν. Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού" Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΥΝ 1993-2004, η Σία Αναγνωστοπούλου, Ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Πορτογαλία μεταβαίνει με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Πορτογαλία για την πρώτη του επίσκεψη θα βρίσκεται την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην πορεία και θα πραγματοποιήσει ομιλία σε δημόσια εκδήλωση, ενώ θα κάνει επίσης μια σειρά συναντήσεων και επαφών με κόμματα και θεσμικούς φορείς της Πορτογαλίας.

SHARE:

24Media Network