Στήριξη στον Τζιτζικώστα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) G4PHOTOS

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρήκαν τον κατάλληλο υποψήφιο Περιφερειάρχη Μακεδονίας στο πρόσωπο του Α. Τζιτζικώστα

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα στηρίξουν  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

"Ο Αγώνας και το Μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου, Ενώνει τους Έλληνες και ανοίγει το δρόμο της Απελευθέρωσης της Πατρίδας μας.

Εδώ στην Κ. Μακεδονία, στην πορεία για τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, οι διακηρυγμένες Αρχές του συνδυασμού "Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» όπως διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής του, Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και όπως διαμορφώνονται στην κοινωνία, ως πλειοψηφικό ρεύμα, συναντιούνται και ενώνονται με τις Ιδρυτικές μας Αρχές και Αξίες" τονίζεται στην απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Νομού Θεσσαλονίκης.

"Η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του. Όλοι Μαζί Μπορούμε και θα τους Νικήσουμε" σημειώνεται στην απόφαση  που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Μυλωνάς.

Την απόφαση όπως αναφέρεται συνυπογράφουν και στηρίζουν οι : Τσιμαχίδης Σάββας, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (Πολιτικά υπεύθυνος για την Κ. Μακεδονία) Αυγέρος Γιώργος,    Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network