“Στις εκλογές θα κατέβουμε ως Κίνημα Αλλαγής”

“Στις εκλογές θα κατέβουμε ως Κίνημα Αλλαγής”
Από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Eurokinissi

Κόβει η Χαριλάου Τρικούπη κάθε συζήτηση για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και στον "πράσινο ήλιο". - Νέες περιοδείες ξεκινά η Φώφη. Ομιλία Σημίτη στη Θεσσαλονίκη.

Αρνητική είναι η Χαριλάου Τρικούπη στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ και στον «πράσινο ήλιο», όπως ζητούν στελέχη και προτίθεται να θέσουν στο Συνέδριο του κόμματος στις 30 και 31 Μαρτίου.

«Στις εκλογές θα κατέβουμε ως “Κίνημα Αλλαγής” διαβεβαιώνουν ηγετικά στελέχη, υπενθυμίζοντας ότι στον τίτλο του ψηφοδελτίου θα βρίσκονται και τα εμβλήματα των κομμάτων και κινήσεων που το αποτελούν, πρωτίστως δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως του ΚΙΔΗΣΟ, της ΕΔΕΜ, των κινήσεων για τη Σοσιαλδημοκρατία κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ έχει ταχθεί δημοσίως η Εύα Καϊλή, ενώ ο Νίκος Παπανδρέου έχει ζητήσει επίσης δημοσίως την επαναφορά του ήλιου του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή βαδίζουν προς ολοκλήρωση οι εσωτερικές διευθετήσεις για τις υποψηφιότητες κορυφαίων στελεχών. Η Φώφη Γεννηματά συναντάται τις επόμενες ημέρες με τον Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο.

Παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαρτίου, για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Χρ. Παπαγεωργίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Φώφη Γεννηματά πάντως ετοιμάζει περιοδείες στην Ήπειρο, με ομιλία στην Πρέβεζα και στην Κεντρική Μακεδονία με ομιλία στην Κοζάνη, ενώ την Τετάρτη θα είναι κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για τους μικρομεσαίους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα