Στις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στον Κορυδαλλό οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος και Γερμενής. Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι κρίθηκαν το βράδυ του Σαββάτου προφυλακιστέοι μετά τις πολύωρες απολογίες τους.

Παράλληλα, στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται ο έτερος βουλευτής της ΧΑ Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος το απόγευμα της Κυριακής.

Εννέα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τρία τζιπ της αντιτρομοκρατικής, καθώς και μοτοσικλέτες συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Στάθης Μπούκουρας  κρίθηκε χθες προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα. Κατά την επτάωρη απολογία του ενώπιων των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, που του αποδίδονται, και όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος, καθώς όπως υποστηρίζει προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο.

Σκληρή χαρακτήρισε την απόφαση για προφυλάκιση και ατυχή την διαδικασία ο συνήγορός του Στάθη Μπούκουρα Αλέξης Κούγιας.

“Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια” δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο εντολέας του θα απαλλαγεί στο δικαστήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα