Στο Μαξίμου σήμερα ο Παπανδρέου, με Ντιμιτρόφ αύριο

Στο Μαξίμου σήμερα ο Παπανδρέου, με Ντιμιτρόφ αύριο
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου SOOC

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό εν όψει του ταξιδιού του στην Τουρκία και ενώ αύριο θα δει τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων. Θα συναντηθεί στη συνέχεια και με Κοτζιά

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί στις έξι και μισή το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη συνάντηση ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός για ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά εν όψει του ταξιδιού του στην Τουρκία.

Ο κ.Παπανδρέου στις οκτώ το βράδυ θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών Νικο Κοτζιά.

O πρώην πρωθυπουργός είχε ενημερώσει κατά την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ το κόμμα του πως θα ταξίδευε στην Τουρκία και επίσης για την πρόθεση του να ζητήσει ενημέρωση. 

Ο κ.Παπανδρέου συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ έντονα . Επαφές είχε βεβαίως και ως πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και στο πλαισιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ωστόσοι οι πρωτοβουλίες του πλέον συγκεντρώνουν περισσότερη δημοσιότητα καθώς εντάσσονται και πάλι στο πλαίσιο ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Μάλιστα αύριο θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτροφ.

Υστερα από σχετικό αίτημα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση μαζί του στο γραφείο του (ΚΜ) στη βουλή την Παρασκευή το απόγευμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα