Στο πειθαρχικό ο βουλευτής της Νίκης μετά τα αποτρόπαια που είπε στη Βουλή

Διαβάζεται σε 2'
Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος
Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο βουλευτής της Νίκης που είπε από το βήμα της Επιτροπής της Βουλής ότι ο “κόσμος ξύπνησε” και “άρχισε να μοιράζει σφαλιάρες στις εκκλησίες”, οδηγείται στο πειθαρχικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής του κόμματος Νίκης, οδηγείται στο πειθαρχικό, μετά το αποτρόπαιο ξέσπασμα του στη Βουλή, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Νίκης, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος στην Καβάλα που χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ  Αγγελική Δεληκάρη, αλλά τόνισε ότι “οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες”.

Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος προς γενική κατάπληξη.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν καταδικάζει τη βία, συνέχισε στην ίδια γραμμή: “Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς”.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός παρέπεμψε το στέλεχός του που χαστούκισε την κα Δεληκάρη στην Καβάλα και ουσιαστικά την έθεσε εκτός κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα