Στο πλευρό του Τζήμερου η Bild για την επιστολή στη Μέρκελ

Στο πλευρό του Τζήμερου η Bild για την επιστολή στη Μέρκελ

Δείτε τι γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild για τον Θ. Τζήμερο και την επιστολή που απέστειλε στην Α. Μέρκελ

Εκτενή αναφορά στον αρχηγό του κόμματος της "Δημιουργίας Ξανά", Θάνο Τζήμερο και στην επιστολή που απέστειλε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κάνει η εφημερίδα Bild Zeitung.

Υπό τον τίτλο "Αφήστε τη χώρα μου να πάει στην κόλαση", ο Paul Ronzheimer αναφέρεται στην επιστολή του Θ. Τζήμερου ενώ σχολιάζει πως "κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα".

Έπειτα ο δημοσιογράφος παραθέτει αποσπάσματα από την εν λόγω επιστολή: "Ο αρχηγός του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"  σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει "Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση".

..."Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανείς κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα".

"Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν", λέει κάνοντας έκκληση στην καγκελάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ: "Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάβολο η χώρα αυτή"

SHARE:

24Media Network