Στο συνέδριο του ΚΕΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Και επισήμως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στο  σινέ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ. Τις εργασίες της ΚΕ απασχόλησαν το Συνέδριο ΚΕΑ και οι πολιτικές εξελίξεις.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στο σινέ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ. Τις εργασίες της ΚΕ απασχόλησαν το Συνέδριο ΚΕΑ και οι πολιτικές εξελίξεις. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στη Μαδρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Θα μιλήσει στο συνέδριο του ΚΕΑ. Πιερ Λοράν: "Απάντηση στο δημοσιονομικό αυταρχισμό, η υποψηφιότητα Τσίπρα

Στο 4ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) - του οποίου οι εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή στη Μαδρίτη - θα απευθυνθεί, το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Εξάλλου, η υποψηφιότητά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναμένεται να εγκριθεί και τυπικά από το σώμα του συνεδρίου την Κυριακή, οπότε και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί το συνέδριο του ΚΕΑ.

Την Παρασκευή, πάντως, ο πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Πιερ Λοράν, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημειώνοντας ότι η υποψηφιότητα Τσίπρα "συνιστά απάντηση στον δημοσιονομικό αυταρχισμό, τη συρρίκνωση της Δημοκρατίας και την καταστροφική πολιτική της λιτότητας".

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις των συνέδρων επί της Προγραμματικής Πλατφόρμας και του Πολιτικού Ντοκουμέντου (Πολιτική Απόφαση), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες για τα ψηφίσματα, την Πολιτική Απόφαση του συνεδρίου και την Προγραμματική Πλατφόρμα.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί, επίσης, η εκλογή του νέου προεδρείου του ΚΕΑ και θα συνεδριάσει το νέο εκτελεστικό γραφείο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network