Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χαρδούβελης

Oath taking of the new Deputy Governon of the Bank of Greece Ioannis Mourmouras, in the Presidential Mansion, in Athens 24 of September, 2014 /        ,   ,  ,  24 , 2014
Oath taking of the new Deputy Governon of the Bank of Greece Ioannis Mourmouras, in the Presidential Mansion, in Athens 24 of September, 2014 / , , , 24 , 2014 PALEOLOGOS NICK / SOOC

Σε μία δύσκολη περίοδο συναντώνται ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Το παρασκήνιο της συνάντησης

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα γίνει δεκτός, αύριο Τρίτη, στις 14:00, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ζήτησε να δει τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί για τις γενικότερες εξελίξεις.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη περίοδο, όπου η συμφωνία για την "επόμενη ημέρα" σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρόγραμμα είναι "στον αέρα" καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η αναθεώρηση της Τρόικα.

Κυβερνητικές πηγές ομολογούν ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία η απόκλιση με τους εκπροσώπους των δανειστών είναι μεγάλη και πως η πίεση στην Αθήνα είναι ισχυρή.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Χαρδούβελη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντηση σαμαρά χαρδούβελη έγινε μετά από τη φημολογία περί ψαλιδίσματος των αρμοδιοτήτων του υπουργού Οικονομικών ή ακόμη και παραίτησης του.

Πηγή φωτογραφίας: sooc.gr

SHARE:

24Media Network