Στρατιωτική παρέλαση Χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι. Κατέβασαν πανό για τον Π. Φύσσα

Στρατιωτική παρέλαση Χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι. Κατέβασαν πανό για τον Π. Φύσσα

Στρατιωτική παρέλαση, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου μέλη της Χρυσής Αυγής. Επιχείρησαν να επιτεθούν στο "Ρεσάλτο"

Παρέλαση με παρατράγουδα πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στον οδό Π. Τσαλδάρη, μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρει η "Εφημερίδα των Συντακτών", γύρω στις 10:45 το πρωί, περίπου 100 μέλη της Χρυσής Αυγής, με στρατιωτικό βήμα, παρήλασαν στο Κερατσίνι.

Αφού χωρίστηκαν στα πεζοδρόμιο, μερικοί από αυτούς, πήγαν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, και κατέβασαν πανό, που είχε αναρτηθεί προς τιμήν του.

Μάλιστα, επιχείρησαν να επιτεθούν στον αυτο-οργανωμένο χώρο αλληλεγγύης "Ρεσάλτο". Πέταξαν πέτρες, αλλά αστόχησαν, πετυχαίνοντας διπλανό σπίτι.

Στην περιοχή βρίσκονται προληπτικά, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ορισμένοι από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, έφεραν ασπίδες και φώναζαν συνθήματα για "εθνικιστές αγωνιστές". Αφού ολοκλήρωσαν την πορεία τους, στην οποία συμμετείχαν και μικρά παιδιά, μοίρασαν φυλλάδια.

Ο Παύλος Φύσσας, είχε δολοφονηθεί από τον Χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, τον οποίο είχε βιαστεί να "αποκηρύξει" η Χρυσή Αυγή. Ο φόνος του νεαρού αντιφασίστα, είχε ως αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι των δράσεων της εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα 6 βουλευτές της, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της, να προφυλακιστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Buzzfeed για Π. Φύσσα: Μπορεί η δολοφονία ενός ράπερ να γκρεμίσει ένα ακροδεξιό κόμμα;

SHARE:

24Media Network