Σβίγγου: Άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων του MEGA

Σβίγγου: Άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων του MEGA

H εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖA επέρριψε ευθύνες στους μετόχους του καναλιού, αναφέροντας ότι αποδεικνύεται πως οι μέτοχοι, που κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κλείσει το Mega, ουδέποτε ήθελαν τηλεοπτική άδεια

Στο τηλεοπτικό δελτίο των εργαζόμενων του Mega εμφανίστηκε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, κάνοντας λόγο για άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων του μεγάλου καναλιού από τους μετόχους.

"Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια παίζεται ένα άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες σας. Οι μέτοχοι θα μπορούσαν να είναν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά δεν το επέλεξαν αυτό. Το ότι δεν κάνουν αίτηση για άδεια βαραίνει τους ίδιους και όσους το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να κατηγορήσουν το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κλείσει το MEGA και άλλα κανάλια", δήλωσε η κ.Σβίγγου.

ADVERTISING

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση σαφέστατα και πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων, τόνισε όμως ότι "Είναι δική τους (των μετόχων) επιχειρηματική επιλογή και είναι δική τους επιλογή το αν τελικά θα κλείσει ο σταθμός, κάτι που απεύχομαι.Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους. Δεν θέλω να σας κάνω υποδείξεις για το πώς θα συνεχίσετε τον αγώνα σας. Εκείνοι οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα έριχναν κροκοδείλια δάκρυα και έλεγαν ότι ο α διαγωνισμός οδηγεί σε μαύρο τα κανάλια θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεοπτικές άδειες, MEGA TV, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

MEGA: Νέο δελτίο - 'Οι μέτοχοι δεν διεκδικούν άδεια, μας κλείνουν' λένε οι εργαζόμενοι

SHARE:

24Media Network