Συνάντηση Χατζηδάκη - τρόικας

Ευρεία σύσκεψη για τη δράση "Rethink Athens β Ξανα-Σκέψου την Αθήνα" στην οποία μετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ Χρήστος Τσίτουρας και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του υπουργείου Μεταφορών την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ευρεία σύσκεψη για τη δράση "Rethink Athens β Ξανα-Σκέψου την Αθήνα" στην οποία μετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ Χρήστος Τσίτουρας και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του υπουργείου Μεταφορών την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Το απόγευμα η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τους επικεφαλής της τρόικας

Για τις 17:00 μετατέθηκε η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη, με τους επικεφαλής της τρόικας.

Χθες Σάββατο είχε ανακοινωθεί ότι η συνάντηση θα ξεκινούσε στις 10 το πρωί.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network