Συνάντηση Κουμουτσάκου με τον πρέσβη της Κύπρου

default image

Γιώργος Κουμουτσάκος και Κυριάκος Κενεβέζος συζήτησαν για τη στάση της Τουρκίας σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ, το Κυπριακό αλλά και για τις επαφές που είχε ο πρώτος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκο Κενεβέζο είχε σήμερα το πρωί ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δυο τους συναντήθηκαν με πρωτοβουλία του κ. Κενεβέζου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συναντήσεις που είχε ο βουλευτής της ΝΔ στις ΗΠΑ με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην περιοχή και ιδιαίτερα η στάση της Τουρκίας σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ. Ο κ. Κουμουτσάκος επαναβεβαίωσε ότι πάγια θέση του κόμματός του είναι η στήριξη των προσπαθειών της Κύπρου για δίκαιη και βιώσιμη λύση, και πως το Κυπριακό δεν εντάσσεται στο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.

Κουμουτσάκος και Κενεβέζος συζήτησαν, επίσης, για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό των Σκοπίων, λίγο πριν συναντηθεί ο βουλευτής της ΝΔ με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα