Συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν στις 10 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν στις 10 Σεπτεμβρίου
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Στην Κορσική θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Εμανουέλ μακρόν με φόντο την αμυντική συνεργασία. Στο επίκεντρο και η αγορά οπλικών συστημάτων.

Στις 10 Σεπτεμρβίου στην Κορισκή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, όπου αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας..

Στόχος είναι το αμέσως επόμενο διάστημα, ίσως και εντός του Σεπτεμβρίου, να πέσουν οι υπογραφές για τη συνεργασία των δύο χωρών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Συνόδου και οι κύριοι Μητσοτάκης και Μακρόν θα συζητήσουν επίσης και την αγορά οπλικών συστημάτων, μια συμφωνία που αφορά στην αγορά 18 μαχητικών αεροσκαφών “Ραφάλ” τα οποία θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους 12 μήνες στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και πυραύλους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα