Συνάντηση Μητσοτάκη- Π.Μαρινάκη: Οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται 

Συνάντηση Μητσοτάκη- Π.Μαρινάκη: Οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται 

Με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά

Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Στην συνάντηση έγινε αποτίμηση του πρόσφατου 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, αναλύθηκαν οι πρώτες δράσεις της νεολαίας μετά την ανάδειξη των οργάνων της και συμφωνήθηκε η συνεργασία σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων.

Ο κ.Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον κ.Μαρινάκη ,του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και τόνισε: “Συνεχίζουμε να δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας.”

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. “Από την πρώτη μέρα της εκλογής του στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας αντιμετωπίζει ως ισότιμους συνομιλητές, έχει από εμάς την αξίωση να βελτιωνόμαστε διαρκώς και ταυτόχρονα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο” σχολίασε ο κ.Μαρινάκης, επισημαίνοντας ότι ήδη η θέση της ΟΝΝΕΔ για το άσυλο έγινε νόμος του κράτους, και δήλωσε: “Θέλουμε να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο τολμηρή και συμφωνήσαμε να εργαστούμε μαζί ώστε οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται και να υλοποιούνται.” 

SHARE: