Σαμαράς και Βενιζέλος θα τα πουν για προεδρία και το 25ευρω

Σαμαράς και Βενιζέλος θα τα πουν για προεδρία και το 25ευρω
Eurokinissi

Την πρώτη τους συνάντηση για το 2014 θα έχουν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος, εν όψει και της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα

Συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη σε ώρα που δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση στο νέο έτος μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου, αναμένεται να τεθούν, τα ζητήματα που αφορούν στην ελληνική Προεδρία της ΕΕ. Θα εξετασθούν και θέματα που αφορούν στον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ενόψει της έλευσής της στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων και των βελτιώσεων που επεξεργάζεται και προτείνει το Κίνημα ως κοινωνικό πακέτο, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν ευπαθείς ομάδες, αναμένεται να θέσει, μεταξύ άλλων και το θέμα, των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία, για το οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει εκφράσει τη διαφωνία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα