Συνεδριάζει ξανά το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ. Οικονομία - διαπραγματεύσεις στο επίκεντρο

Συνεδριάζει ξανά το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ. Οικονομία - διαπραγματεύσεις στο επίκεντρο

Νέα παρέμβαση Σαμαρά αναμένεται δια του άτυπου γαλάζιου οργάνου, την ώρα που η Συγγρού προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη διανοηθεί πιστωτικό γεγονός

Με αντικείμενο την οικονομία και τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων συνεδριάζει αύριο ξανά το άτυπο πολιτικό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Συγγρού προειδοποίησε και χθες την κυβέρνηση “να μη διανοηθεί πιστωτικό γεγονός”, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση στο περιοδικό Spiegel περί αναβολής της πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ εάν η Ελλάδα δεν έχει λάβει χρηματοδότηση μέχρι τις 9 Απριλίου.

Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής και σε αυτό το μήκος κύματος αναμένεται να κινηθεί και αύριο κατά τη συνεδρίαση του 15μελούς κομματικού οργάνου- ανάλογα βεβαίως και με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν εν τω μεταξύ.

Από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκφράζουν ανησυχία για την πορεία της διαπραγμάτευσης και αυτή την εικόνα της χώρας που κινείται στην κόψη του ξυραφιού θέλει να προβάλλει η Συγγρού, συνεχίζοντας από τη μία να εγκαλεί την κυβέρνηση για συνέχιση του μνημονίου και υπογραφή νέου και από την άλλη να καλεί το Μαξίμου “να μη χάνει άλλο χρόνο”.

Παράλληλα με το κλίμα αγωνίας για τις εξελίξεις στην οικονομία, η Ν.Δ παίζει και το χαρτί της παράλυσης του κράτους με αφορμή την εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής και την κατάληψη της Νομικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network