ΣΥΡΙΖΑ: Μας αφήνει άναυδους η κυνική παραδοχή της ΝΔ για τις οικονομικές της σχέσεις με τον Β. Μαρινάκη

Η είσοδος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Η είσοδος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απάντηση της ΝΔ και τα ενοίκια που κάλυψε ο επιχειρηματίας για λογαριασμό τοπικής της Πειραιώς στον Πειραιά.

«Μας αφήνει πραγματικά άναυδους η κυνική παραδοχή από τη ΝΔ της χορηγίας Μαρινάκη. Πρέπει πραγματικά να θεωρούν τους Έλληνες πολίτες ανόητους. Και οι ίδιοι να είναι τόσο βυθισμένοι στη διαπλοκή που θεωρούν απολύτως φυσιολογικό επιχειρηματίας να πληρώνει τα δικά τους έξοδα». Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε δήλωση της ΝΔ για το θέμα της χορηγίας σε νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος.

«Εξάλλου, νυν υπέρ πάντων ο κοινός αγώνας να πέσει η κυβέρνηση, στα ενοίκια θα κολλήσουμε; Αφού, όμως, η ΝΔ θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις χορηγίες του κ. Μαρινάκη, προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον εν λόγω επιχειρηματία. Δεν είναι κάπως άκομψο να μην τον ευχαριστήσει δημόσια ο ίδιος και για άλλες ενδεχομένως χορηγίες; Μην είστε αχάριστος κ. Μητσοτάκη» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις με τον Β.Μαρινάκη

SHARE: