ΣΥΡΙΖΑ για Χριστόδουλο Ξηρό: "Δεν πιστεύει στη Δημοκρατία"

Βουλή- συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγίων Σκαραμαγκά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Βουλή- συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγίων Σκαραμαγκά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά του Χριστόδουλου Ξηρού. Κάνει λόγο για "αυτόκλητο" υπερασπιστή και για αναπαραγωγή ατελέσφορου κύκλου βίας

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού, που καλεί σε νέο αντάρτικο και εκτοξεύει απειλές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τον χαρακτηρίζει "αυτόκλητο" υπερασπιστή των "λαϊκών συμφερόντων" και σημειώνει ότι η δράση τέτοιων "τιμωρών", ουσιαστικά βοηθάει το σύστημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Ο αυτόκλητος «υπερασπιστής» των «λαϊκών συμφερόντων» Χριστόδουλος Ξηρός είναι ο τελευταίος που μπορεί να έχει άποψη για τη δημοκρατία, γιατί απλά δεν πιστεύει σε αυτήν καθώς και στην ανάγκη διαρκούς διεύρυνσής της. Η δράση τέτοιων «τιμωρών», ερήμην πάντα των μαζικών αγώνων, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι όχι μόνο δεν προστατεύει τη δημοκρατία, αλλά οδηγεί στην ενίσχυση της καταστολής, του εκφοβισμού της κοινωνίας και στην αναπαραγωγή ενός ατελέσφορου φαύλου κύκλου βίας που αξιοποιείται από τις κατεστημένες δυνάμεις για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Η υπόθεση της ανατροπής της πιο βάρβαρης ταξικής πολιτικής που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι παιχνίδι με κλέφτες και αστυνόμους, επιστολές, βίντεο και ανέξοδα νταηλίκια. Ήδη κάποιοι τρίβουν τα χεριά τους, τους προσφέρεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της εργασίας, να αλλάξουν την ατζέντα για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία. Θα διαψευστούν. Τέτοιου είδους ζητήματα δεν προσφέρονται ούτε για προβοκάτσιες, ούτε για μικροπολιτική εκμετάλλευση. Η δημοκρατία και οι αγώνες για την αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη θα δικαιωθούν, ο λαός μας θα νικήσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network