ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη

ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη
INTIME NEWS

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τα αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο α' γύρο της εκλογικής διαδικασίας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καθ’ όλη τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ επέλεξε συνειδητά να μην προχωρήσει σε καμία τοποθέτηση ή σχολιασμό, σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

“Το ίδιο θα συνεχίσουμε μέχρι και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου”, συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο πρώτος στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει απαραίτητα και πρώτος στην κάλπη, “φωτογραφίζοντας” τον Ανδρέα Λοβέρδο και την πρώτη θέση στην οποία παρουσιαζόταν στις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές.

“Τα χθεσινά ωστόσο αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ένα φαινόμενο που οφείλει να μας προβληματίσει όλους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη χώρα μας: ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα