ΣΥΡΙΖΑ για κακοκαιρία Μήδεια: Το επιτελικό κράτος άφησε την χώρα στην τύχη της

ΣΥΡΙΖΑ για κακοκαιρία Μήδεια: Το επιτελικό κράτος άφησε την χώρα στην τύχη της
Η κακοκαιρία Μήδεια πέρασε και από τον Διόνυσο Αττικής Eurokinissi

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς κατά το πέρασμα της Κακοκαιρίας "Μήδεια", εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη το κατάφερε και αυτό. Άφησε στην τύχη της την πρωτεύουσα και άλλες περιοχές τηςχώρας αν και γνώριζαν εδώ και δέκα ημέρες για την έλευση της κακοκαιρίας“, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μήδεια” από την χώρα μας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η κυβέρνηση έκλεισε χθες την εθνική οδό και έκοψε “την χώραστα δύο χωρίς να ενημερώσουν τους πολίτες, έχουν αφήσει χωρίς ρεύμα και θέρμανση μέσα στον παγετό ολόκληρες περιοχές γιαώρες, τα Μέσα Σταθερής τροχιάς- πράγμα πρωτοφανές γιαευρωπαϊκή χώρα- υπολειτουργούν, η Περιφέρεια και ο κ. Πατούληςαποδείχθηκαν ανίκανοι να κρατήσουν ανοιχτούς δρόμους ακόμα καιστο κέντρο της Αθήνας”.

“Αν οι πολίτες δεν ταλαιπωρούνταν θαλέγαμε ότι είναι μια κυβέρνηση για γέλια. Δυστυχώς όμως είναι για κλάματα”, καταλήγει η ανακοίνωσή της Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα