ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Αναδίπλωση επικών διαστάσεων – Λες και απευθύνεται σε παιδάκια”

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Αναδίπλωση επικών διαστάσεων – Λες και απευθύνεται σε παιδάκια”
Τσίπρας και Μητσοτάκης στην Ολομέλεια Eurokinissi

"Οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της", ανέφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αναβολή αύξησης του προστίμου στα 500 ευρώ.

Την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αυξήσει το πρόστιμο στα 500 ευρώ και σύντομα να αναθεωρήσει, αναβάλλοντας την αρχική του απόφαση και διατηρώντας το στο αρχικό του ύψος (300) σχολίασαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την Αξιωματική Αντιπολίτευση “ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα”.

Μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν την αλλαγή απόφασης του πρωθυπουργού “αναδίπλωση επικών διαστάσεων”, θεωρώντας πως “απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου”.

Μάλιστα, πηγές της αντιπολίτευσης σχολίαζαν σκωπτικά πως “το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της!”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα