ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Ινδαρέ στο News24/7: Χρυσοχοϊδης και Τσιάρας να δώσουν εξηγήσεις

O Δημήτρης Ινδαρές όταν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
O Δημήτρης Ινδαρές όταν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. EUROKINISSI

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες του Δημήτρη Ινδαρέ σε συνέντευξή του στο News24/7.

Να δώσουν εξηγήσεις καλεί τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τις καταγγελίες του Δημήτρη Ινδαρέ, στη συνέντευξή του στο News24/7.

O Χρήστος Σπίρτζης αναφέρει μεταξύ άλλων οτι "το επιτελικό κράτος της κυβέρνησής Μητσοτάκη, πιστό στο δόγμα του Τρόμου και της Πάταξης, χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ. ως βραχίονα πολιτικών επιλογών και σκοπιμοτήτων, χωρίς να διστάζει να δίνει συνεχώς εντολές, στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., που θίγουν τη δημοκρατία μας".

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:

Ένα χρόνο πριν, η ελληνική κοινωνία έβλεπε με φρίκη και τρόμο, ακόμη μία εκδοχή της επιβολής του δόγματος του τρόμου και της πάταξης που υπηρετεί πιστά η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αστυνομικοί, με άλλοθι να περάσουν σε παρακείμενο κτίριο κατάληψης, εισέβαλαν στην οικία του Δημήτρη Ινδαρέ και έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν και να δέσουν τον ίδιο και τα δύο του παιδιά στην ταράτσα του σπιτιού τους, πριν τους συλλάβουν για αντίσταση κατά της Αρχής. Θα θυμίσουμε το επικοινωνιακό αφήγημα, που δεν δημιούργησαν από το μυαλό τους δημοσιογράφοι, για δήθεν συμμετοχή των παιδιών του κ. Ινδαρέ στην κατάληψη.

Ένα χρόνο μετά, ο παθών Δημήτρης Ινδαρές, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή του, καταγγέλλει ότι η ΕΛ.ΑΣ. ξόδεψε άπειρο χρόνο ώστε να κατασκευάσει μία ψεύτικη εκδοχή του περιστατικού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκαλύψει το φιάσκο της στην οικία του στο Κουκάκι.

Η καταγγελία είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και καλούμε για πολλοστή φορά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και τον Υπουργό Δικαιοσύνης  K. Τσιάρα να δώσουν δημόσιες εξηγήσεις.

Αποδεικνύεται ότι το επιτελικό κράτος της κυβέρνησής Μητσοτάκη, πιστό στο δόγμα του Τρόμου και της Πάταξης, χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ. ως βραχίονα πολιτικών επιλογών και σκοπιμοτήτων, χωρίς να διστάζει να δίνει συνεχώς εντολές, στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., που θίγουν τη δημοκρατία μας. Αντί να αντιμετωπισθούν λάθη, παθογένειες, προβλήματα και η δράση ακροδεξιών θυλάκων εντός της αστυνομίας, προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για την ορθότητα του αντιδημοκρατικού δογματισμού τους.

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, κύριε Τσιάρα δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά η πολιτική αντιδημοκρατική σας διολίσθηση…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network