Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Κουμουτσάκου για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του στη Βουλή

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Κουμουτσάκου για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του στη Βουλή
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, "για απόλυση μητέρας ανηλίκων" και την πρόσληψη της πρώην συζύγου του κ. Κουμουτσάκου από τη Βουλή. Τι απαντά ο ίδιος και ο Κ. Τασούλας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για “γιουρούσι της Νεάς Δημοκρατίας” στο κράτος και επιτίθεται και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταγγέλλοντας πως από τη Βουλή “απολύθηκε μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών”, για να προσληφθεί η σύζυγος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ:

“Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια.

Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ.

Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσίευση των παραπάνω πληροφοριών ξεκίνησε από την εφημερίδα “Αυγή”, σύμφωνα με ρεπορτάζ της οποίας η Ρεγγίνα Καρρά προσελήφθη με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για το Πάσχα.

Νωρίτερα, δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της προκατόχου της που έληγε στα τέλη Μαρτίου, παρά τη θετική εισήγηση του προϊσταμένου της. Όπως ακόμη αναφέρει η εφημερίδα, για την απόλυση υπήρξε σοβαρή αντιπαράθεση στο εσωτερικό του σωματείου των εργαζομένων της Βουλής.

Από τη δική του μεριά, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, τοποθετήθηκε μέσω Twitter χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ψευδές και παραπλανητικό, ενώ πρόσθεσε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει συναινετικά.

Τασούλας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση”

“Να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση” κάλεσε από τη δική του μεριά ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος.

“Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι” τόνισε ο κ. Τασούλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα