ΣΥΡΙΖΑ: "Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με τη νέα Ελλάδα"

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.  Θέματα της συνεδρίασης η Διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές 2014 και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ την Κυριακή 13 Απριλίου 2014. Θέματα της συνεδρίασης η Διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές 2014 και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ

"Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας ως συνταγή επιτυχίας που πρέπει να συνεχιστεί, τότε ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή το λέει για να κοροϊδέψει. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς κάνει και τα δύο και μάλιστα παίζοντας ως κακός ηθοποιός.

Νέο δεν μπορεί να είναι κάτι το παλιό, το αποτυχημένο, το αντικοινωνικό. Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα.

Δεν μπορεί να είναι νέα η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας, των λουκέτων και των χαρατσιών. Ο κ. Σαμαράς εκφράζει το παρελθόν του φαύλου δικομματισμού και το αντικοινωνικό παρόν του μνημονίου", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network