ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: “Το κόμμα της ανομίας προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της με συκοφαντία”

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: “Το κόμμα της ανομίας προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της με συκοφαντία”
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Για "προσπάθεια της ΝΔ να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για τα επεισόδια στο ΑΠΘ.

Την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία κατηγορούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για “συγκάλυψη των καταστροφέων”, με αφορμή τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στο ΑΠΘ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τη ΝΔ “κόμμα της ανομίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας”, σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρει, να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της ανομίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας, προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία.

Έχοντας την κυρία ευθύνη για τη μετατροπή του ΑΠΘ σε πεδίο μάχης επενδύει στην πόλωση και στην καταστροφή. Θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική.

Ειδικά σήμερα που ένας νέος άνθρωπος που έμεινε προφυλακισμένος για μήνες απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση. Πριν να είναι αργά.

ΝΔ: “Είναι ντροπή ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτει τους καταστροφείς”

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία κατηγορούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για “συγκάλυψη των καταστροφέων”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την επιδρομή των μπαχαλάκηδων με βαριοπούλες και την καταστροφή του χώρου όπου κατασκευαζόταν βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, βγήκε σήμερα δια της νεολαίας του να καταγγείλει την αστυνομία, που είναι εκεί προκειμένου να προστατέψει το χώρο και να τον αποδώσει στις πανεπιστημιακές αρχές και τους φοιτητές. Ο κ. Τσίπρας που κάνει δηλώσεις για τα πάντα, δεν έβγαλε μιλιά για τις εικόνες που προσβάλλουν, τα ίδια τα ελληνικά πανεπιστήμια”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Είναι ντροπή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλύπτει τους καταστροφείς. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία και να συνδράμει τις πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ ώστε ο χώρος που με το “έτσι θέλω” βρισκόταν υπό κατάληψη επί 34 χρόνια, να γίνει χώρος μόρφωσης και πολιτισμού”, καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα