ΣΥΡΙΖΑ: Να αποφασίσει η ΝΔ γιατί μας κατηγορεί

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου,Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου,Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η Κουμουνδούρου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση της απέναντι στη διαπραγμάτευση, σχολιάζοντας ότι ο μεν Μητσοτάκης εκφράζει αμφιβολίες εάν θα κλείσει η αξιολόγηση, ο δε Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει ήδη συμφωνήσει

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση της  απέναντι στη διαπραγμάτευση, σχολιάζοντας ότι ο μεν Μητσοτάκης εκφράζει αμφιβολίες εάν θα κλείσει η αξιολόγηση, ο δε Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει ήδη συμφωνήσει.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρει:

"Χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει στους δανειστές «μεταρρυθμίσεις». Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ισχυρίστηκε στον Real FM πως η κυβέρνηση έχει «ήδη συμφωνήσει» στη διαπραγμάτευση και η καθυστέρηση είναι προσποιητή.

ADVERTISING

Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Πρόκειται για «ιδεοληψίες» της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για «θέατρο» αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί; Όταν αποφασίσουν, ας μας ενημερώσουν. Καλό θα είναι επίσης να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network