ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμούς”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμούς”
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

O κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να απολογηθεί "tόσο για το φιάσκο σε βάρος των επιστημόνων, όσο και για το πάρτι αδιαφάνειας και τον χορό εκατομμυρίων σε ΚΕΚ" αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για «τακτικισμούς» κατηγορούν τον πρωθυπουργό πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά την επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με τα εξευτελιστικά προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμούς» αναφέρουν οι εν λόγω πηγές, σημειώνοντας ότι «διαρρέει ότι θα μετατρέψει -κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής- την επίκαιρη ερώτηση σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών γενικά και αόριστα για την πανδημία και την οικονομία».

«Όσο και να το αποφεύγει, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να έρθει στην ώρα του πρωθυπουργού και να απολογηθεί. Τόσο για το φιάσκο σε βάρος των επιστημόνων, όσο και για το πάρτι αδιαφάνειας και τον χορό εκατομμυρίων σε ΚΕΚ με πρόσχημα τη δήθεν ενίσχυση δικηγόρων και μηχανικών» συνεχίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, επισημαίνοντας ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα κουραστεί να επανακαταθέτει την ερώτηση μέχρι να έρθει στη Βουλή με απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα