ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει την επ' αόριστον ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με ΗΠΑ"

Πανώ του ΣΥΡΙΖΑ
Πανώ του ΣΥΡΙΖΑ ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

"Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαψεύδει τον κ. Μητσοτάκη", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας τον πως αποκρύπτει πληροφορίες σχετικά με την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Για απόκρυψη πληροφοριών προς τον ελληνικό λαό, κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας σε ανακοίνωσή του πως η αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ περιλαμβάνει εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ελληνικό έδαφος επ' αόριστον.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

"Λίγες μόνο ώρες αφότου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε ότι θα υπάρξει πενταετής ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον διέψευσε κατηγορηματικά ανακοινώνοντας ότι επίκειται επ' αόριστον ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας.

Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό ένα τόσο σημαντικό θέμα εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, αλλά ψεύδεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αναδεικνύει τον επικίνδυνο για τη χώρα τρόπο με τον οποίο εκλαμβάνει τον ρόλο του ως πρωθυπουργός.

ADVERTISING

Επ’ αόριστον εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ελληνικό έδαφος δεν έχει αποδεχθεί ποτέ καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση. Δεν θα ξαφνιαστούμε αν η πρώτη που το σχεδιάζει είναι αυτή του κ. Μητσοτάκη, ωστόσο τον προειδοποιούμε ότι «λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο»".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network