ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει;”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει;”
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Να διαψεύσει -αν δεν ισχύουν- τις αποκαλύψεις περί παρακολούθησης του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν πράγματι ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και ποιοι ήταν οι λόγοι.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για τον πρωθυπουργό ότι δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα