ΣΥΡΙΖΑ: Περαστικά στον γιο του κ. Μητσοτάκη – Η κυβέρνηση αναζητά φανταστικούς εχθρούς

ΣΥΡΙΖΑ: Περαστικά στον γιο του κ. Μητσοτάκη – Η κυβέρνηση αναζητά φανταστικούς εχθρούς
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Αιχμηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τη νόσηση του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου με κορονοϊό.

Αιχμηρή ανακοίνωση σε απάντηση στη Νέα Δημοκρατία μετά τις αιτιάσεις της κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για “άθλιο πόλεμο λάσπης από τα troll του διαδικτύου για την δήθεν εκδρομή του νοσήσαντος Κωνσταντίνου” εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για νεύρα του πρωθυπουργού επειδή ο Αλέξης Τσίπρας τον «ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του».

«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια, προσθέτει πως «η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω».

«Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό…».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα