ΣΥΡΙΖΑ: “Ψέματα και αντιπερισπασμοί της ΝΔ στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ψέματα και αντιπερισπασμοί της ΝΔ στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων”
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας στο Κοινοβούλιο Eurokinissi

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση απάντησε στους ισχυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας για "παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα", θέτοντας ένα απλό ερώτημα στον πρωθυπουργό.

«Για ψέματα και αντιπερισπασμούς στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων», κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει: « Η ΝΔ συνεχίζει με ψέματα να ψάχνει αντιπερισπασμούς για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Ακολούθως ρωτά: «Δέχεται ο κ. Μητσοτάκης τον αποχαρακτηρισμό όλων των εγγράφων των παρακολουθήσεων και για την υπόθεση της ΠΙΜΑΝΑ και για τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη – Κουκάκη, όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ; Ναι ή όχι; Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Ο κ. Μητσοτάκης;».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου της ΝΔ, σε ανακοίνωσή του ανέφερε: “Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα στη βουλή, αποκαλύπτονται οι παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησής του, επί των ημερών της πρωθυπουργίας του! Στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το συνηθίζουν, προσπαθούν να καλύψουν τα ψέματά τους με νέα ψέματα”.

Παράλληλα, σημείωσε πως με βάση όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, “ο κ. Δραβίλλας, διοικητής της ΕΥΠ από το 2012 ως το 2015, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και Σαγιά επί διακυβέρνησης Σαμαρά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα