ΣΥΡΙΖΑ: Συνοικέσιο μεταξύ ακροδεξιών λαϊκιστών και ακραίων νεοφιλελεύθερων το "νέο" της ΝΔ

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Για "εμπόριο πατριωτισμού στο εσωτερικό και διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου στο εξωτερικό" κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κ. Μητσοτάκη, για τα 44 χρόνια ΝΔ.

"Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί δύναμης "προόδου", ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει πως το πολιτικό πρόγραμμα που επιθυμεί να εφαρμόσει είναι ένα νεοφιλελεύθερο συνονθύλευμα που έχει μοναδικό στόχο τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων".

Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ και προσθέτει ότι "οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις όχι μόνο δεν έχουν ξεθωριάσει, όπως ισχυρίστηκε ο αρχηγός της ΝΔ, αλλά κάθε μέρα που περνάει γίνονται πιο σαφείς και ξεκάθαρες".

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «το "νέο" της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα συνοικέσιο μεταξύ ακροδεξιών λαϊκιστών και ακραίων νεοφιλελεύθερων, που επιδίδονται στο εμπόριο πατριωτισμού στο εσωτερικό και στις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου στο εξωτερικό».

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι κόμμα ανοιχτό, προοδευτικό, λαϊκό

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας

44 χρόνια ΝΔ: Τα βίντεο που συνόδευσαν την αλλαγή του σήματος

SHARE:

24Media Network